Få din bogholder på mobilen

Er du træt af det månedlige papirarbejde med kvitteringer og fakturaer på dit skrivebord? Så kan du få din digitale bogholder fra Dinero direkte på mobilen. Den hjælper dig med at holde styr på dine regnskaber, så du får tid og overskud til din forretning i stedet for. Du kan hente en gratis version allerede i dag og prøve den af for dig selv.

Det er hårdt at starte sin egen virksomhed. Ikke nok med at du skal have produktet i orden og sælge det, du skal også holde styr på de månedlige regnskaber. Det er der heldigvis råd for. Du kan hente din helt egen digitale bogholder hos Dinero fra nettet ganske gratis og komme i gang med det samme. Dinero hjælper dig med at holde styr på regnskabet. Du scanner bare alle dine kvitteringer og fakturaer ind, og så holder appen styr på den for dig. Det har aldrig været nemmere at være sin egen bogholder.

Perfekt til iværksættere

Idemændene bag Dinero kender til de udfordringer, som iværksættere i Danmark står over for. Derfor opfylder den et stort behov hos mange, der ønsker hjælp til deres regnskaber. Hvis der er tid at spare, er der også penge at spare, og så er der overskud til at fokusere på forretningen i stedet for. Her kan du læse meget mere om historien bag Dinero.

For tusindvis af iværksættere i Danmark er Dinero med til at gøre hverdagen lettere. Der er behov for iværksættere i landet, det skaber arbejdspladser og værdi i samfundet, og hvert skridt på vejen mod en lettere hverdag er vigtigt. Derfor er Dineros mission opstået af et behov for at gøre hverdagen lettere og smartere.

Gør hverdagen lettere

Dinero gør regnskabet lettere, så regningerne er til at overskue. Hvis du har problemer med at få tallene til at stemme, vil Dinero regnskabsrobot klare tallene for dig. Du kan trygt tømme kontoret for ringbind på reolerne, for du får ikke brug for dem længere. Ikke nok med du sparer tid og penge, du sparer også plads. Så snart du har scannet kvitteringer og fakturaer ind i Dineros regnskabssystem ligger de sikkert i skyen, hvor du altid kan til komme dem.

Du kan hente Dinero gratis til din telefon og din computer, så du altid har dine regnskaber ved hånden. Din digitale bogholder holder styr på bøgerne og regnskabet for dig, og du behøver ikke spekulere over tabte kvitteringer igen. Prøv Dinero allerede i dag.