Håret på hovedet er for rigtige mange en stor del af ens personlighed. Man er selvfølgelig født med det hår, som man er født med. Men der er mange måder at style det på. Derfor er der rig mulighed for at udtrykke sig gennem sin frisure. Faktisk kan håret også være med til at afsløre meget om personen med det givne hår.  

Har man lyst til at pleje sit hår lidt ekstra, så klik her for at se kerastase genesis. Her finder man en god hårplejeserie med alle de nødvendige og velduftende produkter til håret. Det er især en fordel at benytte sig af, hvis man har tendens til hårtab eller blot vil forebygge dette. Ved hjælp af den helt rigtige formular i produkterne bliver håret meget mere modstandsdygtigt.  

Er hår personlighed? 

Nogle vil måske mene, at ens hår afspejler ens personlighed. Det kan det muligvis på mange måder. Er man vild med at skifte hårfarve og prøve forskellige ting af i sit hår og samtidig er meget kreativt anlagt, kan dette nemt forbindes til ens lyst til at eksperimentere med håret. Men der er også mange der mener, at ens personlighed er meget mere end blot det hår, man er født med.  

Men der er ingen tvivl om, at det kan være sjovt at lege med sit hår og sin frisure. Det kan være sjovt at prøve anderledes opsætninger af. Det kan også være en livsstil at gå op i pleje af sit hår. Der findes en lang række produkter, som kan gøre håret mere glansfyldt, blødt og mere medgørligt.  

Pleje af håret 

Men de mange hårprodukter er blot et supplement til sit hår. For faktisk bliver hårvæksten også meget påvirket af vores kost. Med de rigtige vitaminer og varierede kost, kan håret vokse sig langt og sundt. En sund krop og et sundt sind giver ofte også sundt hår.