De fleste mennesker går og drømmer om et eller andet i deres liv. Og ofte, koster disse drømme nogle penge. Nogle ting koster flere penge end andre, men det er måske ikke lige alle som har råd til at udleve disse ting lige nu og her. Hvis det er fordi man mangler en portion penge til noget bestemt, så er det en rigtig god idé at begynde at spare op til det allerede nu. Læs her, hvordan du kan gøre.  

1. Læg penge til side hver måned 

Hvis man gerne vil begynde at spare op, så er det måske en god idé at lægge nogle penge til side når det er den 1. og der er lønningsdag. For penge kan hurtigt få ben at gå på, og det kan måske være for sent, når først man er kommet ind i den første eller anden uge i måneden.  

2. Find alternativer 

Hvis man hver måned bruger mange penge på eksempelvis byture, besøg på restaurant, cafe, eller shopping, så er det en god idé at finde alternativer til disse. For eksempel. Øv dig eksempelvis i at huske at tage kaffe med hjemmefra i en Thermo kop. Husk at lave en madpakke eller en lille snack box, når du er på farten. Hold arrangementer derhjemme i stedet for eksempelvis restauranter eller barer osv.  

3. Spar penge på motionen 

Kan du erstatte din træning med motion i det fri? Måske, kunne dette være ideelt for nogle måneder, hvis du gerne vil spare penge på medlemskabet. Har du hund, kan du jo naturligvis tage den med, så du slår to fluer med ét smæk. Husk dog også at forkæle din hund en gang imellem med noget nyt legetøj, eventuelt fra dette link – https://canem.dk/staerkt-hundelegetoej. Motion i det fri, kan faktisk gøre rigtigt meget, ikke bare for kroppen med også for hovedet.