Skab en studievenlig indretning på budget

En studievenlig indretning er når alting er tilgængeligt, så du hurtigt kan komme ud af døren. Det er en indretning der kan bidrage til orden og renlighed, men som samtidig ikke ser for kedeligt ud. Her gælder det om at finde de små og få ting, der gør en stor forskel – og som ikke koster spidsen af et jetjæger.

… hvilket også ville se fjollet ud i hyblen.

De fleste af de ”smarte” ting, koster utrolig meget. Sådan noget som en sofa eller et sofabord med opbevaring, er smart – men koster ofte en del. Skab en studievenlig indretning på budget.

Retro og genbrug

Med tiden er der kommet to verdener; en minimalistisk og en gammeldagsinspireret. Det er her hvor vi kan prøve at finde en kombination, der hjælper os på vej.

Gamle æblekasser

Ældre trækasser, er i princippet dyre i forhold til at du køber noget gammelt træ der har aftjent sin værnepligt. Men disse kasser bidrager til en rustik atmosfære.

Du kan med fordel også tage i genbrug og finde nogle gode tig til hjemmet. Her er det vigtigt du har optimismen og ikke mindst fantasien med dig, så du kan se hvor godt og fedt en et spejl i en ældre guldramme, ser ud i boligen.

Ikea og beherskelse

Det er bare billigt at handle i Ikea. Men det kan hurtigt tage overhånd. Ikea er en virksomhed, der virkelig får skabt salg ved deres udstilling, hvor deres varer nærmest sælger sig selv. Det er her vigtigt, at du sørger for at købe det nødvendige, eller som det mindste sætte en grænse for, hvor meget du må tage med hjem.

Der er noget til enhver smag i Ikea og så er det billigt!

Overvej dit behov

Det er langt fra alle studerende der har behov for et spisebord til fire personer, der kan forlænges til seks personer, på den ene eller den anden måde.

Har du?

Hvor ofte sker det, at du har så mange på besøg? Én ting er at det ikke er billigt, en anden ting er at det slet ikke er studievenligt.

Du kan med fordel prøve at tænke kritisk på de ting du har i hjemmet. Har du virkelig behov for alt det? Specielt hvis pladsen er trang, eller du føler der skal meget lidt til, før hele hjemmet roder.

Det er en god idé, altid at have det at du er studerende i baghovedet. For dit hjem skal også fungerer som en studieplads/kontor. Der er et formål med din ”studiebolig”.

139 thoughts on “Skab en studievenlig indretning på budget”

 1. Simply wanna say that this is very useful , Thanks for taking your time to write this. Fancy Hugh Brandy

 2. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you finding the time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile! Celestyna Vernor Tacy

 3. YUNG MGA NAKALAGAY BA SA TAAS. YUN NA PO BA ANG EXACT ANSWER IN THE EXAM? Lilith Benjy Bucella

 4. Curabitur sit amet mauris. Morbi in dui quis est pulvinar ullamcorper. Nulla facilisi. Integer lacinia sollicitudin massa. Cras metus. Orly Egon Gustave

 5. Одновременно с этим существует и другая сторона формирования и организации высказывания.

 6. Одновременно с этим существует и другая сторона формирования и организации высказывания.

 7. MEET HOT LOCAL GIRLS TONIGHT WE GUARANTEE FREE SEX DATING IN YOUR CITY CLICK THE LINK:
  FREE SEX

 8. “Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. It’s always helpful to read through content from other authors and practice a little something from their sites.”
  ליווי בחיפה

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.