Sådan får du bedre energi i hverdagen

Der findes to typer mennesker i verden; A-mennesker og B-mennesker. A-menneskerne er de morgenfriske, som med et indvendigt ur, der næsten er synkron med solen, er morgenfriske om morgenen, og synes telefonens snooze-knap er ubrugelig og nytteløs. Og så er der B-mennesker, der godt kan lide at sove længe, som måske har brug for et ekstra snooze eller to til at vågne helt ordentligt på. De fleste eksperter mener, at være B-menneske er det mest naturlige, men selv den største fortaler for at sove længe må indrømme, at de i smug misunder A-menneskets naturlige energi.

Er du en af dem, der ikke føler, at du har særlig meget energi i hverdagen, så kan du her få tips til, hvordan du bliver morgenfrisk fra morgenstunden.

Optimér dine soveforhold

En af de væsentligste faktorer for at få et højt energiniveau i hverdagen, og derved føle sig frisk og klar om morgenen, er en god nattesøvn. Det er ekstremt vigtigt, at du sover i en ordentlig seng i hverdagen, og at du ikke mindst får nok søvn.

Vi tænker ikke over, at vi bruger næsten 30% af hele vores liv i en seng, og det derfor er utrolig vigtigt, at vi investerer penge i denne. Men madrasser kan være dyre at udskifte jævnligt, så derfor er det en fordel at investere i en topmadras, som hurtigt kan udskiftes efter behov, samt kan varieres alt afhængig af, om du foretrækker at sove blødt eller lidt mere hårdt. Samtidig skåner topmadrassen din egen madras for sved, og da den er nemmere og billigere at udskifte, sparer du penge på denne måde.

person

Da sved som bekendt indeholder syre, vil syren være med til at nedbryde madrassens polstring, der til sidst vil gå i stykker. Derfor vil du også typisk opleve, at din seng ikke er ligeså god efter flere år, som da du købte den. Hvert menneske afgiver hver nat 2-5 dl sved, også selvom vi ikke selv lægger mærke til det. Du bør derfor ifølge Bedrenætter.dk vaske din rullemadras omkring 6 gange om året og udskifte den mindst hvert 3 år for at opretholde en god nattesøvn.

Drik en hurtig kaffe

Et andet godt trick er at drikke en hurtig kop kaffe om morgenen, for at få noget koffein, der selvfølgelig er en af de bedste måde, at vågne op på. Kaffe kan dog være en dum vane for folk, der hader at skulle være afhængig af en kop kaffe om morgenen, mens det for andre er en klar fordel, da det giver dem energi og er en del af deres faste morgenritual.

De fleste har ikke meget tid om morgenen og derfor kan det for de fleste mennesker være en fordel, at investere penge i en af de mange smarte kaffemaskiner, der både brygger en hurtigt kaffe, men også kan lave individuelle kopper med de medfølgende kapsler, samtidig med at man kan vælge mellem forskellige smage. Klik her, hvis du på udkig efter en billig men funktionel og holdbar kaffemaskine, der sikrer dig en morgenkaffe i løbet af nul-komma-fem.