OYOY tæppe er fuld af sjov og fantasi til børn

De fine og populære tæpper fra OYOY er det perfekte element til børneværelset. Tæpperne har sjove mønstre og flotte farver, som virkelig vil give farve til børneværelset. Du kan finde de fine OYOY tæpper på Little Happys hjemmeside eller via. dette link: www.littlehappy.dk/oyoy-taeppe. Tæpperne kommer i forskellige former og farve. Nogle af dem forestiller dyr eller frugter, hvor andre er det fantasien, som må bestemme.

OYOY Living Design blev i 2012 grundlagt af Lotte Fynboe. Det er dansk brand, hvilket ligger også skjult i navnet OYOY. OYOY er inspireret af bogstaverne OY, som siden 1929 har stået på alle danske flyvemaskiner. Det er med produkterne fra OYOY du kan skabe den perfekte skandinaviske indretning, men også meget personlig stil til dit hjem og på børneværelset.

De fine og sjove tæpper fra OYOY

Det er ikke kun gulvtæpper som OYOY har, det er også muligt at finde vægtæpper. Vægtæpper er et sødt og fint alternativ til plakater eller billedrammer. Derudover kan et vægtæppe også gøre at det runger mindre i et værelse, hvilket altid er rart. Alle OYOYs tæpper er designet på en sød og nuttet måde, som gør at de passe perfekt ind på børneværelset.

  • Gulvtæppe Koala: OYOYs gulvtæppe som ligner en Koala er super fin og en af de mange forskellige dyre gulvtæpper, som de har. Koala gulvtæppet er smuk og dekorativt, og passer perfekt ind på børneværelset.
  • Mini væg tæppe blue: Udover gulvtæpper er det også muligt at finde væg tæpper fra OYOY. Væg tæpperne er super fine og dekorative, og vil skabe en super hyggelig stemning. Det er et god alternativ til en plakat eller billedrammer. Det fine væg tæppe skabe både en god stemning, men skiller også værelset ud fra de traditionelle.
  • Regnbuetæppe: Det fine regnbuetæppe fra OYOY har fine farve, søde illustrationer som skaber en hyggelig stemning på børneværelset.

Altid dejligt med et tæppe fra OYOY

Det er altid dejligt med et tæppe på sit værelset lige meget om det er på gulvet eller om det hænger på væggen.

Med det gulvtæppe fra OYOY skal barnet ikke bekymre sig om at træde ud på et koldt gulv om morgenen, her vil barnet træde ud på det bløde gulvtæppe i stedet, dette er en lille ting, som kan gøre ens morgen meget bedre. Derudover kan gulvtæppet være den perfekte siddeplads, når barnet skal lege med barbie eller biler. Det bløde gulvtæppe vil sørge for barnet sidder behageligt, imens han/hun leger.

Både et gulvtæppe og et væg tæppe kan reducere rungen på et værelse.