Imponer dine gæster med smukt service og lækker menu

Det er altid hyggelig og sjovt, at have venner og familie over til spisning. Og hvem kan ikke lide middagsselskaber – man er omringet af god mad og mennesker man holder af. Men når man sætter sig for at være den ansvarlige for middagen, så oplever de fleste at presset sniger sig ind, hvilket er ret forståeligt. Når man holder middagsselskab, skal alting helst være lige i øjet. Man vil gerne imponere gæsterne med både sit pæne hjem, sit flotte stel og sin uimodståelige madlavning. Hånden på hjertet, så er det desværre ikke os alle sammen, der kan mønstre alt dette på en gang, men så er der heldigvis nogle smutveje, man kan tage. Læs med, hvor vi kommer med et par gode råd til dit næste middagsselskab.

Lækkert dansk service

Servicet fra Royal Copenhagen er efterhånden at finde i de fleste danske hjem, og det er der en årsag til. Selv om produkterne ikke er billige, er de af så god kvalitet – både design- og holdbarhedsmæssigt – at det godt kan betale sig at give lidt ekstra for deres stel. Samtidig er Royal Copenhagen altid en sikker vinder til et middagsselskab. Dine gæster vil med det samme genkende det, og det signalerer kvalitet med det samme, samtidig med at det ser knaldlækkert ud på et dækket bord. Du kan finde et stort udvalg af Royal Copenhagen her hos Magasin, hvor de tilmed tilbyder brudgaranti.

Brudgarantien er guld værd, hvis du (eller dine gæster) er fummelfingrede, og det giver dig mulighed for at bruge stellet uden at have ondt i maven under hele middagen. Hvis uheldet skulle være ude, og der ryger en tallerken, kan du simpelthen bare tage den med ned i butikken og få den ombyttet til en splinterny en af slagsen. Det må man da kalde service!

Spar tid på indkøbene

Når først der er styr på stellet, kommer du til menuen og indkøbene. Nogle gange kræver det lidt mere tid til at finde de rette opskrifter end hvad man lige regnede med. Men her skal man slet ikke panikke, da der er en del inspiration og gode ideér at hente på nettet. Det er et godt sted at starte, hvor man stille og roligt kan indsamle inspiration, så man virkelig kan imponere sine gæster. Det vigtigste er, at du bruger den fornødne tid på at finde den rette opskrift, du har tænkt dig at bruge. Når dette er klaret, så kan du ligeså godt blive siddende ved din computer og bestille varerne hos et websupermarked som eksempelvis Nemlig.com. Ved at bestille varerne mens du sidder med opskriften fremme, kan du dobbelttjekke, at der ikke er noget, du har glemt. Det er super nemt, og så er du fri for at fare tilbage til supermarkedet, fordi du har glemt en ting eller to. Samtidig sparer du turen ned i supermarkedet og måske endda specialforretningen, og det giver dig tid til at få ryddet op i hjemmet og få svinget støvsugeren.

Fisk på menu!

Når alt dette er klaret, har du måske overskud til at prøve noget lidt mere avanceret mad, som virkelig vil imponere dine gæster – for eksempel hummer eller tunsteaks. Normalt ville du nok skulle en tur forbi fiskehandleren for at få fat i disse lækkerier, men Nemlig.com har et stort udvalg af forskellige fisk til overkommelige priser, som du kan finde ved at klikke her. Du kan desuden også finde masser af inspiration, hvordan du tilbereder hummer eller tunsteaks. Der er masser af opskrifter at vælge imellem, så det handler bare om at se, hvad du har mod på at lave til dine gæster.