Gør dit hus til dit hjem

Vi har alle et sted at bo. Tag over hovedet, et sted at sove og mad på bordet. Vi har et hus, en lejlighed eller noget helt tredje. Men hvor mange af os har egentligt et decideret hjem? Et sted der er vores helt eget. Den sidste bastion mod en hektisk omverden. Vor ensomheds fæstning, hvor ingen kan gøre os noget, og hvor vi finder tryghed.

For mange mennesker, og det gælder især unge studerende, er lejligheden eller huset aldrig rigtigt et hjem, men mere et sted hvor man opholder sig. Et sted hvor man indtager sine måltider og har sine ting. Men man lever med den konstante tanke, at man alligevel skal væk derfra om nogle år, så man gider ikke rigtigt gøre det til sit hjem.

Det er en stor fejl, for vores hjem er med til at give os oplevelser og minder som skal følge os resten af livet. Man kan sagtens have et hjem i 5 år, og så finde et nyt. Det er hvad man gør det til. Men hvad der gør et hus eller en lejlighed til et hjem er individuelt, så vi har fokuseret på et par punkter, der måske kan hjælpe dig med at finde inspiration til dit hjem.

Indretningen betyder meget

Hvordan du indretter din lejlighed er i høj grad med til, at afgøre om det er et hjem eller et tilholdssted. Det betyder ikke, at der kræves dyre og moderigtige for at gøre det til et hjem. Det der er vigtigt er, at man holder af de ting man ejer. En studerende med en stram økonomi, vil måske elske sin IKEA sofa og genbrugsreol. Men på den anden side kan det være designmøblet man har arvet fra sine forældre, der bare er samlingspunktet for alt i lejligheden.

Der er lige så mange rigtige løsninger, som der findes mennesker. Derfor er det også svært at finde en eksakt ting, men tidløst design og enkelthed er altid en sikker vinder. Klik her og se hvad der findes, hvis man gider at lede. Der er med garanti noget for enhver smag.

indretning-563

Man må ikke glemme det udendørs

Hvis man er så heldig at have en bolig med tilhørende have, altan eller terrasse, så er der mange muligheder for at gøre dette til en central del af oplevelsen. Det er kun fantasien, der sætter grænser og med en enkelt Googlesøgning, finder man tusinder af sider med de flotteste billeder, der viser hvad man kan stille op på meget lidt plads.

Har man til gengæld en rigtig have, som man gerne vil bruge mere tid i, er det en oplagt idé at få sig et drivhus. Et drivhus, er en kilde til mange timers hygge i haven, og desuden kan det blive et fantastisk supplement til ens daglige kost. Der kan være mange penge at spare, ved at dyrke sine grøntsager selv, og da økologi jo er i højsædet for tiden, kan man glæde sig over at dyrke sine egne økologiske grøntsager. Få inspiration og køb dit drivhus her.