Få mest muligt ud af din brændeovn eller pillefyr med træpiller

Det er skønt at have en brændeovn stående i stuen til de mørkere aftener, hvor der er dømt hygge med familien i sofaen eller sludder med vennerne over et godt glas vin. Derfor prioriterer flere og flere danskere da også en brændeovn eller et pillefyr, når der skal købes eller bygges hus. Men det er faktisk ikke ligegyldigt, hvad du bruger til at fyre op med, når der skal skabes stemning og hygge i stuen. Med træpiller får du nemlig en optimering af brændeevnen, samtidig med at du fokuserer på miljøet.

Optimer brændeevnen og vær god mod miljøet

Der er flere forskellige fordele ved at bruge træpiller, når du fyrer op i din brændeovn eller pillefyr. Først og fremmest får du en utrolig effektiv og ren forbrænding, når du vælger træpiller frem for almindeligt brænde. På den måde optimerer du altså brændeevnen, hvilket sikrer en jævn varme og er godt for miljøet. Træpiller er desuden lavet af savsmuld og træspåner fra bøge- eller fyrretræer, hvilket betyder, at du får en god kvalitet med træpiller i rent og tørt træ. Derudover er træpillerne lavet uden lim og lakrester, ligesom du heller ikke får bark med ind i din brændeovn eller pillefyr. Træpillerne indeholder derudover hverken forarbejdet eller behandlet træ. Alt dette betyder, at træpiller er en enormt miljøvenlig løsning, når du skal vælge et materiale at fyre op med. Ikke nok med at du optimerer din brændeevne, så er du altså god ved miljøet, når du vælger det almindelige brænde fra og benytter dig af træpiller i stedet.

Find billige træpiller online 

Der findes uden tvivl mange fordele ved at vælge træpiller til at fyre op med. Mange privatpersoner kan dog have svært ved at finde gode tilbud på denne type brændsel i fysiske butikker. På nettet er det nemlig langt lettere at købe dine træpiller til billige penge i store portioner. Du kan f.eks. finde dine træpiller hos Dyrenes Eldorado, hvor det bliver billigere, jo flere træpiller du køber, fordi kiloprisen falder. Hos Dyrenes Eldorado finder du træpiller af høj kvalitet fra svenske producenter. Producenterne tæller førende producenter som Vida, Varga og Södra, og du er dermed sikret træpiller af virkelig god kvalitet til optimering af brændeevnen. Derudover er alle de træpiller, der forhandles, CO2-neutrale, og du vælger derfor en miljøvenlig løsning, hvis du handler dine træpiller online hos Dyrenes Eldorado.

På hjemmesiden kan du vælge at få dine træpiller leveret direkte til din adresse eller hente dem selv hos en af sidens butikker i Sorø eller Slagelse. Derudover tilbyder Dyrenes Eldorado god service, da du kan blive guidet af en af medarbejderne, hvis du er i tvivl om, hvilke træpiller der passer bedst til dig og din brændeovn eller pillefyr.

Man holding wooden pellets

På hjemmesiden finder du udvalget af de forskellige træpiller, som altså alle vil give en effektiv og ren forbrænding samt en god brændeevne. I udvalget finder du træpiller fra de forskellige, svenske producenter i flere forskellige portioner. Først og fremmest kan du vælge billige træpiller fra Södra, der er lavet af rent og tørt gran- eller fyrretræ. Du får dermed ingen bark, støv, sand, lak- eller limrester. Derudover kan du vælge træpiller fra Varga, som også er lavet af kvalitetstræ, hvilket giver høj renhed og tørhed. Derudover indeholder pillerne fra Varga heller ikke bark-, lak- eller limrester, ligesom de også fås til en billig pris. Sidst, men ikke mindst, kan du vælge træpiller fra Vida, som ligeledes kommer i høj kvalitet og tørt træ. Derudover fås disse piller både som 6 mm og 8 mm. Alle tre producenter leverer således kvalitetstræpiller, og det er dermed bare om at finde din favorit i udvalget hos Dyrenes Eldorado.