Det bedste foder til husets pelsede beboer

 Vi har en svaghed overfor vores hunde. Det er utroligt så højt vi elsker de kære pelsede firbenede dyr. De er vores trofaste venner i tykt og tyndt, når vi går tur sammen eller slapper af i stuen, eller hvad vi nu gør. Og naturligvis er kun det bedste godt nok til dem. Vi køber det bedste halsbånd, man kan få, og den bedste hundesnor. Vi sparer heller ikke på noget, når det kommer til hundekurven. Og madskål og drikketrug og, ikke mindst, maden skal være helt i top. 

Noget af det bedste, du kan give din hund at spise, er First Buddy hundefoder. First Buddy hundefoder er fremstillet af de absolut bedste råvarer, og der er flere produkter at vælge imellem. Således er der First Buddy hundefoder til unge hunde og gamle, og efter hvor meget hunden vejer. Der er også specialfoder til hunde med sart mave. Serien rummer mange varianter, og alle er fremstillet af de absolut bedste råvarer. 

Dansk produceret 

First Buddy hundefoder er produceret af dedikerede hundevenner i Danmark, og opskrifterne er nøje sammensat, så de smager godt og er rigtigt sunde for vores firbenede venner. Foldene, der laver First Buddy hundefoder har skabt en virksomhed i Varde, hvor der virkelig lægges vægt på høj kvalitet og gode råvarer, målrettet menneskets bedste ven. Det kommer i lufttætte pakker, så foderet er altid frisk. 

Køb det på nettet 

Hos canem.dk finder du et bredt udvalg af dette superfoder til din hunde. First Buddy hundefoder er simpelthen noget af det bedste du kan give din vovse. Helt ned i detaljen er der kælet for dette produkt, som er elsket af hunde over hele landet. Man kan sagtens bestille First Buddy hundefoder online og få det leveret lige til døren. Du bliver mega populær hos Vuffen.