At være trendy uden at være træls

Hjem. Vores eget hellige sted. Vores fæstning, vores borg, vores palads. Det er stedet hvor igen kan røre os og hvor vi har hjemme. Der findes mange typer hjem. Det kan være den gamle rustikke bondegård i det vestlige Jylland, hvor tiden står stille og alt er som det var for 100 år siden. Men det kan også være den hypermoderne lejlighed i det indre København, hvor man lever livet i overhalingsbanen, med de nyeste og mest trendy møbler. Hvor man knap kender navnet på sin genbo og hvor en kop sukker ikke lige er noget man spørger om hos naboen. Endelig kan det være den lille etværelses i Mejlgade i Aarhus, hvor unge studerende knokler sig igennem uddannelsen, mens de bruger den sparsomme fritid på de små cafeer. Cafeer hvor hipsters med skrivemaskiner og fuldskæg der ville få hulemænd til at sige ”Arrrh sku’ vi nu ik liiiiige”, diskutere hvor man finder de bedste vinylplader eller køber den bedste veganerburger.

Uanset hvad hjem er for dig er det vigtigt, at du indretter dit allerhelligste på den måde der passer til dig. For hvad der er det rigtige for den ene, kan være fuldstændigt forkert for den anden. Men fælles for de fleste er det vel, at vi gerne vil have noget der ser bare lidt pænt ud. Og hvis det samtidig er bare en smule trendy gør det vel ikke noget. Men her skal man jo være forsigtig. For der går en meget fin linje mellem, hvornår man er trendy og hvornår man er træls. VI kender vel alle sammen de mennesker der er så trendy og selvrealiserede at de kun kan betegnes som ”træls”. De der mennesker der får ALT til at virke nemt, og som er så tjekkede at man føler sig håbløs bare ved at se på dem. Når man skal til middag, åbner de døren med tøjet og håret i perfekt orden. I gang med at åbne østers, uden så meget som at blinke, selvom de foretager sig noget der altid ender med skadestuen og 3 sting hos os andre. En sådan person få jo selv Mads Christensen til at rødme og føle sig kejtet. Sådan vil man måske gerne være i de korte jaloux øjeblikke hvor man står, dryppende af regn, med håret i uorden og den lidt forkerte flaske vin man skulle medbringe. Men så alligevel ikke, vel? For så er man træls.

1

Nej man vil gerne være trendy på en naturlig måde, som viser at man har tjek på tingene, men samtidig er nede på jorden. Tiden er nemlig rendt fra den übertrendy blærerøv, der er lidt for metroseksuel til sit eget bedste. Det er her det bliver rigtigt svært. For hvor går grænsen? Hvad skal man indrette sit hjem med, så man føler sig hjemme, men ikke er galt afmarcheret sådan modemæssigt.

Her kan det være en fordel at lede et sted, der har mange års erfaring med indretning og bolig. Magasin er en gammel spiller, men derfor er det bestemt ikke oldnordisk eller umoderne. De har holdt sig nøje opdateret gennem mange år og dermed kan de tilbyde dig lige det du leder efter. Hvad enten du er hipster eller mere traditionel. Så klik her og se selv hvad Magasin kan tilbyde netop dig.