Alle de nye trends i 2017

2017 kommer til at byde på nye trends inden for bolig og indretning. Her sætter vi fokus på 4 af de tendenser, du skal holde øje med, og som du evt. kan begynde at snige ind i dit hjem allerede nu.

Vi har allieret os med designspecialisterne fra Luxo Living, der især fremhæver følgende 4 nye tendenser, der vil hitte i 2017

Kork

Kork kommer til at hitte som materiale i 2017, og vi ser det allerede en smule lige nu, hvor kork er på vej ind i diverse boligelementer.

Flere og flere designere kombinerer kork og glas, men kork og andre materialer i varmere toner vil altså blive set mere og mere for sig selv i 2017. Kork er, foruden at være et flot materiale, desuden lydabsorberende, hvilket gør, at produktet har en dobbeltfunktion.

Interior of furnished living room with large windows and brick wall. Horizontal shot.

Hvis du vil være på forkant med denne trend, kan du begynde at snige kork ind i dit hjem i form af mindre elementer som f.eks. Malling Livings korkbakke. Bakken i lys kork er enkel i sit udtryk, hvilket gør, at materialet virkelig står frem, og med en pris på blot 139 kr. er det en fornuftig måde at prøve den nye trend af på.

Varme materialer 

I tråd med korkmaterialet vil vi generelt se, at varmere materialer og toner vil udskifte de forhenværende kolde toner. Kolde farver som hvid og sølv har hersket længe i mange skandinaviske hjem og været et typisk tegn på den minimalistiske stil, vi har set i mange år. Men nu er det altså på tide at udskifte de kolde toner med varmere materialer og tekstiler. Eksperter spår blandt andet, at terrakotta, som var en stor trend i 80’erne, vil få et comeback, og materialer i varme toner samt brændt ler vil altså snige sig ind i mange hjem i 2017.

Flaskegrøn

Når det kommer til farvenuancerne for 2017 skal du holde øje med den dybe, mørkegrønne farve. Årsagen til, at denne farve vil være trendy næste år, er, at det er blevet mere og mere moderne at hive naturen indendørs i form af print og billeder. Førhen har særligt navy-blå været en af de helt store farver, men nu spår trendeksperterne altså, at den dybe flaskegrønne farve er på vej ind i billedet. Farvens popularitet skyldes altså, at den minder meget om de grønne farver, vi ser i naturen, og hvis du vil dyrke denne trend, kan du med fordel anskaffe dig noget pudebetræk til sofaen eller andet tilbehør for at afprøve den grønne farve.

Metallic

Udover naturens dybe, grønne farver spår eksperterne også, at metalliske farver, som er inspireret af rummet og stjernerne, vil være en trend, vi ser i 2017. Vi har set de metalliske farver i tøj og makeup, men nu vil de altså også komme til syne i mere og mere interiør. Det vil højst sandsynligt være de varmere samt mørkere metalliske farver som bordeaux, mørkegrøn og mørkeblå, vi vil se, og her kan du f.eks. afprøve trenden med en fin vase. House Doctor har blandt andet designet en fin Lost vase i guld og blåmetallic, som kan være en god måde at få trenden ind i dit hjem på, uden at den tager for meget opmærksomhed. Lost vasen koster desuden 170 kr., så her slipper du altså også billigt for at afprøve en kommende trend.