5 tips til denne rette skrivebordsindretning

Befinde dig selv siddende ved et skrivebord fyldt med rod fra papir og bunker af bøger, blyanter, penne, og blandet tilbehør? Når du arbejder, skal du ikke bekymre dig om at grave gennem dit uorganiseret skrivebord for, at finde det du har brug for, det vil nemlig kun sænke din produktivitet.

Dit skrivebord er dit andet hjem, er det vigtigt at fylde det med ting, du rent faktisk ønsker at se på. Vi har sammensat nogle af vores foretrukne hjemmearbejdspladser og skriveborde for, at bringe dig nogle tips om hvordan du sammensætter det smarteste skrivebord nogensinde. Få styr på dit skrivebord med disse 5 simple tips til at dekorere dit skrivebord. 

  1. Benyt dine yndlingsfarver

Uanset om det er bløde neutrale farver, sorte og guld, eller smukke lyserøde farver, kan farvesætningen i din udsmykning definere dit hjemmekontors stil. Prøv at blande dine yndlingsfarver for at repræsentere din personlighed samtidig skabe en lys og farverig skrivebordsplads.

1

  1. Få det naturlige lys ind

Hold dine arbejdsdage lyse og glade ved at oplyse din plads med naturligt lys. Udsmykning med hvide gardiner og arrangere dit skrivebord i nærheden af et vindue er en nem måde at forbedre dit humør. For ikke at nævne, hvid på hvid indretning er forsimplet smuk.

 

2

  1. Lager er vigtigt

Hvis du dekorere et lille skrivebord, benyt da lag i din indretning af tilbehør- og kontorting for, at spare plads og samtidig holde det stilfulde. Selvom det ikke altid er praktisk (kan det dog gøres til), så ser resultatet ofte rigtig godt ud.

3

  1. Tilføj noget af det grønne

Udsmykning og indretning med planter eller grønt er ikke kun trendy, men planter i din kontorplads har vist sig at reducere stress og sygdom, og øge produktiviteten og kreativitet. Det er en win-win!

4

  1. Et kop kan bruges til alt

En kop kan blive et sted for hver pen og blyant, således de ikke til roder dit skrivebord. Endvidere giver det et smart look, som er nemt at ændre.

 

5

Når du har gennemgået vores list, og formentlig allerede fået en masse ideer, så kan du også kigge videre ovre på Pinterest. For at gøre det nemmere for dig, så finder du den bedste skrivebords inspiration her.